Млинці з яблуками під «Безе»

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Блинчики с яблоками под «Безе» 2

Інгредієнти
Млинці з яблуками під Безе. інгредієнти

безе:

  • 2 білки
  • 100 г цукру

672_010042_0805_b

Приготування
672_0242_0814_b

Яблука очистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.

672_0342_0826_b

На сковороді на середньому вогні гасити яблука 10 хвилин (воду і масло додавати не треба).

672_0442_0831_b

Додати цукор і корицю, тушкувати ще близько 10-15 хвилин.
Остудити.

672_0542_0843_b

На млинчик викласти начинку.

672_0642_0847_b

Згорнути рулет.

672_0742_0852_b

Нарізати шматочками шириною 1-1.5 см.

672_0842_0856_b

Деко застелити папером для випічки або змастити маслом.
Викласти рулетики.

672_0942_0868_b

Білки збити з дрібкою солі в піну.

672_01042_0874_b

Додати цукор, збивати до стійких піків.

672_01142_0880_b

Білки перекласти в кондитерський шприц (якщо шприца немає, можна викласти чайною ложкою), викласти на рулетики.

672_01242_0889_b

Поставити в розігріту до 100 градусів духовку, запікати протягом 20-25 хвилин.

672_0142_0993_6gi

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.