
Інгредієнти
Млинці з яблуками під Безе. інгредієнти
- 4 млинчика (за рецептами Млинці або Млинці дріжджові)
- 500 г яблук
- 2 ст.л. цукру
- 0.5 ч.л. кориці
безе:
- 2 білки
- 100 г цукру
Приготування
Яблука очистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
На сковороді на середньому вогні гасити яблука 10 хвилин (воду і масло додавати не треба).
Додати цукор і корицю, тушкувати ще близько 10-15 хвилин.
Остудити.
На млинчик викласти начинку.
Згорнути рулет.
Нарізати шматочками шириною 1-1.5 см.
Деко застелити папером для випічки або змастити маслом.
Викласти рулетики.
Білки збити з дрібкою солі в піну.
Додати цукор, збивати до стійких піків.
Білки перекласти в кондитерський шприц (якщо шприца немає, можна викласти чайною ложкою), викласти на рулетики.
Поставити в розігріту до 100 градусів духовку, запікати протягом 20-25 хвилин.
Приємного апетиту!
Leave a Reply