Оладки з йогурту

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Оладьи из йогурта

На перший погляд , самі звичайні оладки , але все не так просто. Секрет їх пишності полягає в незвичайній технології приготування. Справа в тому , що тісто для них практично не перемішується. Ми просто з’єднуємо всі інгредієнти , трохи ” змочуємо ” борошно і залишаємо все як є на 15-20 хвилин. За цей час грудочки тіста насичуються рідиною , та й розпушувач вступає в реакцію , і в результаті ми отримуємо цілу миску піни в прямому сенсі цього слова. Смажимо цю піну з тіста , знову-таки , не перемішуючи , і отримуємо шикарні повітряні ніжні (і ще багато- багато епітетів , так як я від цих оладок залишилася в захваті ) оладки. Отже …

Щоб приготувати оладки з йогурту , вам знадобляться:

  • йогурт – 250 мл
  • яйце куряче – 1 шт.
  • вершкове масло – 1 ст. л .
  • цукор – 2 ст. л .
  • ванільний цукор – 1 ст. л .
  • сіль – ¼ ч. л.
  • сода харчова – ½ ч. л.
  • розпушувач – 1 ч. л.

Як приготувати млинці з йогурту :
1 . Розтопити вершкове масло. Я зазвичай це роблю в мікрохвильовій печі за пару секунд.
2 . Поєднати в одному посуді цукор , ванілін , розтоплене масло , яйце і йогурт. Перемішати .
3 . У другу миску просіяти борошно , додати соду і розпушувач. Добре перемішати.
4 . Вилити вміст першої миски в другу і ” змочити ” мінімальною кількістю рухів борошно. Дії виконувати знизу вгору. Залишити на 15-20 хвилин для реакції.
5. Злегка змастити сковороду маслом і акуратно ложкою викласти не перемішане тісто. Смажити з двох сторін до золотистого кольору.
Подавати з чаєм і джемом на ваш вибір. Можна прикрасити листочками м’яти.

412_11_05_2012_812
Приємного чаювання вам !

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.