Оладки з кабачків

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Оладьи из кабачков

Ще один простенький рецепт ОЛАДОК з кабачків , запечених в духовці.
Інгредієнти:

  • кабачки 2 шт.
  • червоний лук 1 шт.
  • яйце 1 шт.
  • борошно 1 / 2 ст.л.
  • молоко 2 ст.л.
  • сіль 2 / 3 ч.л.
  • перець 1 / 3 ч.л.

Що нам потрібно щоб приготувати такі оладки ? Звичайно ж кабачки ! Отже , промиваємо кабачки і очищаємо їх від шкірки. Далі , для зручності розрізаємо їх на кілька частин , після чого видаляємо серцевину з насінням. Далі беремо тертку з великими отворами і натираємо на ній наші кабачки.
Очищаємо і промиваємо цибулю. Після чого її також натираємо на тертці. Далі змішаємо натерту цибулю і кабачки і, використовуючи марлю , відіжміть з них зайвий сік.
Додамо в нашу масу на оладки з кабачків борошно , перець і сіль. Ретельно перемішуємо.
Окремо нам знадобиться збити разом з молоком яйце. Після цього вливаємо в суміш у кабачкову масу і знову ретельно перемішуємо.
Тим часом необхідно включити духовку і довести її до 220 градусів.
Тепер приступаємо власне до запікання оладок . Беремо деко і змащуємо його олією. Далі, використовуючи столову ложку , викладаємо на нього коржі ( оладки ) з приготовленої кабачкової маси. Ставимо деко в духовку і запікаємо близько 7-10 хвилин. Після цього перевертаємо оладки на іншу сторону і даємо їм запектись ще 5-7 хвилин.
От і все , оладки з кабачків , запечені в духовці готові.

a2d776612246d598c744792a62711a11_XL
Приємного Вам апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.