
Ще один простенький рецепт ОЛАДОК з кабачків , запечених в духовці.
Інгредієнти:
- кабачки 2 шт.
- червоний лук 1 шт.
- яйце 1 шт.
- борошно 1 / 2 ст.л.
- молоко 2 ст.л.
- сіль 2 / 3 ч.л.
- перець 1 / 3 ч.л.
Що нам потрібно щоб приготувати такі оладки ? Звичайно ж кабачки ! Отже , промиваємо кабачки і очищаємо їх від шкірки. Далі , для зручності розрізаємо їх на кілька частин , після чого видаляємо серцевину з насінням. Далі беремо тертку з великими отворами і натираємо на ній наші кабачки.
Очищаємо і промиваємо цибулю. Після чого її також натираємо на тертці. Далі змішаємо натерту цибулю і кабачки і, використовуючи марлю , відіжміть з них зайвий сік.
Додамо в нашу масу на оладки з кабачків борошно , перець і сіль. Ретельно перемішуємо.
Окремо нам знадобиться збити разом з молоком яйце. Після цього вливаємо в суміш у кабачкову масу і знову ретельно перемішуємо.
Тим часом необхідно включити духовку і довести її до 220 градусів.
Тепер приступаємо власне до запікання оладок . Беремо деко і змащуємо його олією. Далі, використовуючи столову ложку , викладаємо на нього коржі ( оладки ) з приготовленої кабачкової маси. Ставимо деко в духовку і запікаємо близько 7-10 хвилин. Після цього перевертаємо оладки на іншу сторону і даємо їм запектись ще 5-7 хвилин.
От і все , оладки з кабачків , запечені в духовці готові.
Приємного Вам апетиту!
Leave a Reply