Приємніше смачних млинців на сніданок у вихідний день може бути тільки ароматна кава, поданий до них.
Рецепти корисного сніданку не повинні припадати пилом в кулінарній книзі, адже прийом їжі пропускати не можна ні в якому разі, оскільки організму потрібно набратися сил на цілий день.
Приготувавши американські млинці, рецепт яких дуже популярний в Штатах, ви порадуєте не тільки себе, але і всю родину, адже додавши до них ложку меду, вони стануть ще й прекрасними ласощами для маленьких ласунів.
Інгредієнти для приготування панкейк :
- молоко 1 склянка;
- борошно 1 (без гірки) стакан;
- 1 велике яйце ;
- рослинне масло 1 стіл. ложка;
- цукрова пудра 2 стол. ложки;
- розпушувач 1 чайна ложка;
- щіпка солі.
Як приготувати панкейкі :
Відокремте жовток від білка , збийте його віночком з додавання рослинного масла , молока і цукрової пудри , а білок з дрібкою солі. Просійте борошно з розпушувачем і додайте в жовткову суміш , і обережно , по одній ложці додавайте туди ж білки.
Тісто розмішайте , накрийте посуд , в якому воно лежить харчовою плівкою , і поставте на пару годин в холодильник. Ці млинці відрізняються від українських саме тим , що тісто потрібно дуже добре охолодити перед смаженням .
Для смаження млинців знадобитися сковорода з тефлоновим покриттям , адже смажити їх потрібно на сухій , добре розігрітій сковороді. При смаженні з першої сторони , як тільки побачите що утворилися бульбашки , переверніть млинець і смажте іншу сторону протягом 1 хвилини.
Смачного!