Сирники з вишневим соусом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Інгредієнти

  • 400 г сиру (будь-який жирності)
  • 2 яйця
  • 50 г цукру
  • 2 ч.л. ванільного цукру
  • 100 г борошна (плюс 2-3 ст.л. для панірування)
  • рослинне масло


соус:

  • 300 г вишні
  • 50 г цукру
  • 1 ст.л. крохмалю (без верху)

807_010041ujr_9378_b

Приготування

Сирники можна давати зі сметаною, з варенням, джемом і т.д.

Я раджу випробувати їх з вишневим соусом. Замість вишні (я вживала заморожену вишню) дозволено застосовувати будь-яку ягоду, за смаком.

У сирники можна додати родзинки, дрібно нарізані цукати, чорнослив, курагу.

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 10-15 сирників.
807_0241ujr_9390_b

Сир розтерти з цукром і ванільним цукром.

807_0341ujr_9399_b

Додати яйця, перемішати.

807_04412ap_9418_b

Додати борошно.

Відмінно змішати.

Так як сир буває посушливий, буває вологий, борошна може стати в нагоді трохи більше або менші.

Тісто не повинно бути в’язким, воно повинно липнути до рук.
807_0544j15_9453_b

З тіста утворити маленькі коржики, обваляти їх у борошні.

807_0625zrv_9468_b

У сковороду налити незначно масла, нагріти, викласти сирники.
Смажити на середньому полум’я до золотистої забарвлення (я смажила близько 10 хв.).

807_07412ap_9487_b

Перевернути, посмажити з іншого боку.

807_0820im3_9531_b

Готуємо соус.
Крохмаль розвести в 150 мл прохолодної води.

807_0920im3_9514_b

У вишню додати цукор, 200 мл води, довести до кипіння.
Підварюють 1-2 хвилинки.

807_01020im3_9569_b

Вилити крохмаль, змішати, прибрати з полум’я.

807_01120im3_9756_b

Сирники полити соусом і подати до столу.

807_0127jot_9699_6gi

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.