Сирники з родзинками в духовці

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 голосов, средний: 3.67 из 5)
Loading...
Сырники с изюмом в духовке 6

Інгредієнти:

  • 400 г жирного сиру;
  • велика жменя м’ягких родзинок;
  • 1 велике яйце і 1 жовток;
  • 1-2 ст. л. сметани;
  • 2 ст. л. дрібної манки;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 3 ст. л. дрібного коричневого цукру;
  • 1 ст. л. натурального ванільного цукру;
  • 0,5 ч. л. меленої кориці;
  • вершкове масло для змащування;
  • варення для подачі.


Як приготувати сирники з родзинками в духовці.

1. Якщо родзинки не надто м’які, їх краще заздалегідь, з вечора, замочити в теплій воді, а потім перед використанням відкинути на сито і обсушити паперовим рушником. Втім, все тісто для сирників можна (і навіть треба, щоб з ранку не возитися) зробити напередодні ввечері.

1411143981_1
2. Складіть в блендер яйце, жовток, сметану і весь цукор. Збийте до однорідності.
1411143962_2
З. Не припиняючи збивати, поступово, потроху додавайте сир поперемінно з борошном і манкою. У вас повинна вийти густа однорідна маса.
1411143954_3


4. Приправте сирну масу родзинками і корицею, перемішайте ложкою. Застеліть деко папером для випічки або фольгою, змастіть вершковим маслом.
1411144015_4
5. Ложкою викладіть сирну масу на підготовлений лист у вигляді круглих сирників на деякій відстані один від одного. У такому вигляді, навіть не накриваючи, деко можна поставити в холодне місце на строк до 10 год або готувати відразу ж.
1411143994_5
6. Розігрійте духовку до 200-210 ° С. Поставте в неї деко і випікайте сирники до рум’яної скоринки – зазвичай 15-20 хв. При бажанні в середині запікання сирники можна акуратно перевернути. Подавайте гарячими або холодними, з варенням.
1411143945_6

1411144014_syrniki-s-izyumom-v-duhovke
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.