Домашній яєчний лікер

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Домашний яичный ликер 1

Радимо для приготування домашнього яєчного лікеру використовувати перепелині яйця, саме такі яйця можна використовувати в сирому вигляді і не боятися заразитися сальмонельозом. Такий лікер з яєць з легкістю стане невід’ємною частиною домашніх вечірок, приготуйте коктейль з яєчним лікером, ваші гості будуть раді такому частуванню. Але якщо ви не вживаєте алкоголь, то додайте лікер у випічку, він додасть непередавані аромати вашої випічки і посилить її смакові якості. А ще такий лікер стане прекрасною добавкою до домашнього морозива, ну звичайно ж, розумієте, що всі ці рецепти з лікером не для дітей, а тільки для дорослих. Ну, що приступимо до приготування домашнього лікеру з яєць, за рецепт якого потрібно дякувати індіанців з Бразилії.
Для того щоб приготувати домашній яєчний лікер вам потрібні наступні інгредієнти:

  • яєчний жовток – 10 штук,
  • згущене молоко – 1 банка,
  • вершки (жирністю 10%) – 120 мл.,
  • цукрова пудра – 50 грам,
  • ванілін – 1 грам,
  • коньяк або ж бренді – 250 мл.

Як приготувати яєчний лікер в домашніх умовах
Для початку відокремте яєчний жовток від білків. Залишившийся яєчний білок можна використовувати для випічки печива
Потім додайте в жовтки цукрову пудру і ваніль, і за допомогою міксера збийте жовтки до білого.
Після вливаємо в отриману масу банку згущеного молока і продовжуємо збивати. Виберіть для даного рецепту хороше згущене молоко, на баночці має бути написано: “Незбиране згущене молоко з цукром», саме таке молоко можна вважати найсмачнішим і воно буде більш натуральним.
Після того як маса стане однорідною вливаємо в отриману масу вершки, знову все пробиваємо міксером. Також ви можете використовувати для змішування блендер.
Тепер залишилося додати коньяк або бренді і знову все перемішати до однорідного стану.
yaichnyi-liker1
Домашній яєчний лікер відрізняється від магазинного аналога тільки тим, що він трохи блідіше за кольором, тому містить всі натуральні інгредієнти, ніяких барвників.
Готовий лікер залишаємо настоюватися в темному прохолодному місці мінімум 1 день. Потім розливаємо по келихах і подаємо на стіл. Вживати лікер потрібно злегка охолодженим, без льоду.

liker
Приємних вам і веселих вечірок !!!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.