
Пропоную вам відмінний варіант освіжаючого напою з кавуна. Це прекрасний спосіб проводити літо, яке вже помахало нам ручкою. Хоча синоптики обіцяють дуже теплий вересень – так що, цілком можливо, напій буде в ходу ще деякий час в цьому році.
Готувати його простіше простого – достатньо мати під рукою блендер і, зрозуміло, кавун. До речі, це ще й хороший спосіб утилізувати не надто солодкі кавуни – в даному випадку ви можете відрегулювати солодкість додаванням цукру.
Інгредієнти на 2 порції:
- 600 г м’якоті кавуна без кірок і кісточок
- 1 лайм або 1/2 лимона
- 2-3 гілочки свіжої м’яти
- цукор або цукрова пудра за смаком
М’якоть кавуна і листочки м’яти кладемо в блендер.
Перемелюємо. Додаємо про смак лимонний або лаймовий сік, а також, при необхідності, трохи цукру.
Подаємо в склянках з льодом (за бажанням) і листям м’яти.
Смачного!
Leave a Reply