Соковижималка відкриває відмінні можливості для творчості на просторі сокових сумішей. Морквяний і яблучний сік окремо я люблю. Їх суміш – теж. Як виявилося, суміш, приправлена ??невеликою кількістю свіжого імбиру, грає ще цікавіше. Головне, щоб морква була досить солодкою.
Зараз вже можна купити молоду соковиту моркву і яблука нового врожаю. Тому закупаємося фруктами-овочами і тиснемо смачний і корисний сік.
Інгредієнти на 1 порцію (300 мл соку):
- 300 г очищеної моркви
- 2 середніх кисло-солодких яблука
- 1,5 см кореня імбиру
Імбир чистимо від шкірки, яблука і моркву нарізаємо на шматки.
Видавлюємо сік.
Перемішуємо до однорідності, переливаємо в склянку і п’ємо.
Приємного апетиту!