Рожева сангрія з полуницею і ваніллю

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

У мене тут для вас літній-літній рецепт для дружніх посиденьок в кінці тижня. Даю заздалегідь, щоб ви встигли запастися необхідним, якщо вирішите готувати.
Сангрія на рожевому вині набагато легша, ніж традиційна на червоному. Тому ми будемо використовувати тут відповідно більш легкий ягідно-фруктовий наповнювач і більш легкі спеції – корицю замінимо на стручок ванілі. В принципі, якщо ванілі у вас немає – не біда – це все одно буде смачно.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 1 яблуко
  • 1 апельсин
  • 200 г полуниці
  • 2-3 ст.л. цукру
  • 1 стручок ванілі (опціонально)
  • 50 мл золотого рому
  • 750 мл рожевого сухого або напівсухого вина
  • лід

rozovaya-sangria-s-klubnikoi-1
Апельсин очищаємо від шкірки, у яблука видаляємо серцевину. Нарізаємо фрукти скибочками. Полуницю нарізаємо на 4 частини кожну. Кладемо в миску, додаємо цукор, ваніль і ром.
rozovaya-sangria-s-klubnikoi-2
Ставимо в холодильник на 30-60 хвилин, щоб фрукти пустили сік.
Охолоджуємо вино.
Вливаємо вино в фруктову заготівлю, додаємо лід.
Розливаємо по келихах і насолоджуємося.

rozovaya-sangria-s-klubnikoi


Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.