Борщ

Борщ

Інгредієнти

  • 1 кг яловичини (м’якоть або на кісточці)
  • 500 г картоплі
  • 300 г свіжої капусти
  • 400 г буряків
  • 200 г моркви
  • 200 г цибулі
  • 3 ст.л. томатної пасти
  • 1 ч.л. оцту 6%
  • 2-3 зубчики часнику
  • 2-3 лаврових листа
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло
  • зелень за смаком

Борщ

Приготування

Борщ … Ну, хто його не знає? Його хоч раз у житті пробував кожен.
У будь-якої господині свій рецепт борщу, та іменного його вона вважає правильним і єдино вірним.
Борщ готують і з квасолею, і з болгарським перцем, і т.д.
Я пропоную рецепт, який нам дуже подобається.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.

Борщ
М’ясо залити водою, варити 1.5 години.
Борщ
Потім м’ясо нарізати невеликими шматочками.
Борщ
Додати в бульйон.
Борщ
Цибулю дрібно нарізати.
Борщ
Моркву натерти на середній тертці.
Борщ
Капусту нашаткувати тонкою соломкою.
Борщ
Буряк нарізати тонкою соломкою.
Борщ
Буряк обсмажити на рослинному маслі.
Борщ
Додати оцет і томатну пасту (якщо паста густа, додати трохи води), тушкувати 5-7 хвилин.
Борщ
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Борщ
Додати моркву, обсмажити.
Борщ
Картоплю нарізати кубиками або брусочками.
Борщ
У киплячий бульйон додати картоплю, посолити.
Борщ
Коли бульйон закипить, додати капусту. Варити на невеликому вогні 5 хвилин.
Борщ
Додати буряк, варити ще близько 10 хвилин.
Борщ
Додати цибулю і моркву.
Борщ
Слідом додати лавровий лист. Якщо необхідно, посолити, поперчити.
Борщ
Додати часник, видавлений через чеснокодавку.
Прибрати з вогню, дати настоятися 15-20 хвилин.
Готовий борщ розлити по тарілках, додати сметану і посипати зеленню.
Борщ

Приємного апетиту!

Борщ обновлено: Січень 20, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика