Бульйон-суп з фазана по уйхазскі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Бульон-суп из фазана по уйхазски

Рідкісне і екзотичне блюдо. Замість фазана можете використовувати курку. Але , все таки , бажано , щоб це був фазан . Бульйон виходить – відмінний, і ні який курячий бульйон не зрівняється за смаком !
Інгредієнти для бульйону по уйхазскі :

  • 2 фазана (або 1 фазан і 500 р. свинини) ,
  • 150 р. морквини ,
  • 150 р. коренів петрушки ,
  • половина брюссельської та 100 р. цвітної капусти ,
  • 50 р. зеленого перцю ,
  • 50 р. помідорів ,
  • 100 р. лука ,
  • 50 р. зеленого горошку ,
  • 3 м. горошку чорного перцю ,
  • 30 р. солі ,
  • 4 л . води.

Приготування бульйону по уйхазскі :
Для цього бульйону відварюють свіжі, стиглі овочі.
Добре почищене і вимите м’ясо кладуть варити в холодну воду.
Після 30-35 хвилин кипіння додають почищені й помиті овочі і спеції і варять на малому вогні ще близько 4 -х годин.
Потім фазана виймають , відокремлюють м’ясо від кісточок , бульйон проціджують (овочі віджимають окремо) і кладуть у нього м’ясо.
Відварюють у цей бульйон тоненьку домашню локшину.

fazan-sup
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.