Вершковий суп з сьомгою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Сливочный суп с семгой 1

Інгредієнти

  • 300 г філе свіжої сьомги або форелі
  • 500 г картоплі
  • 300 г помідорів
  • цибулю порей або ріпчаста (1 цибулина)
  • 150 г моркви
  • 500 мл вершків (10-20%)
  • сіль
  • рослинне масло
  • зелень за смаком

590_010067frs_9742_b
Приготування

590_0257z3x_9753_b

Цибулю дрібно покришити.
590_0357z3x_9765_b


Моркву натерти на дрібній тертці.
590_0457z3x_9855_b
Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками або брусочками.
590_0557z3x_9782_b
Сьомгу нарізати невеликими шматочками.
590_0657z3x_9779_b
Помідори очистити від шкірки (щоб шкірка знялася легше, можна помідори опустити на кілька секунд в окріп), нарізати кубиками.
590_0742j5k_9797_b
У каструлі (я використовувала трилітрову каструлю), на рослинному маслі обсмажити цибулю.
590_0842j5k_9816_b
Додати моркву, обсмажити.
590_0942j5k_9822_b
Додати помідори, злегка обсмажити.
590_0942j5k_9822_b
Потім налити 1 літр води, довести до кипіння.
590_01142j5k_9865_b
Коли вода закипить, додати картоплю, трохи посолити, варити 5-7 хвилин.

590_01242j5k_9892_b
Потім додати сьомгу.
590_01342j5k_9923_b
Слідом влити вершки.
Варити до готовності картоплі (3-5 хвилин).
Якщо необхідно, досолити за смаком.
Готовий суп посипати зеленню.
590_0172sbj_9999_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.