Гороховий суп – це смачно!

» » » Гороховий суп – це смачно!
Гороховий суп – це смачно!

Гороховий суп відрізняється , високою поживністю і особливим , властивим тільки цьому супу , смаком . Якщо у вас горох цілісний, то його краще замочити на ніч , щоб він у супі добре розварився , а якщо горох подрібнений, то вистачить і 2 – 3 години.
Особливий смак і аромат цьому супу допоможуть додати копченості . Будь то копчене м’ясо або звичайна ковбаса.
Головний висновок : гороховий суп це дуже смачне і корисне блюдо , в його складі міститься важливий продукт – горох , джерело рослинних білків і вітамінів. Білка в горосі стільки ж , скільки в яловичині . Саме за цю його властивість користі і ситості поважали горохову кашу , суп на Русі.

Щоб приготувати гороховий суп , вам буде потрібно :
На 3 літри води:

  • 1 склянку гороху ,
  • 2 – 3 картоплини ,
  • копченості ( реберця або ковбаса на ваш смак) ,
  • цибулина ,
  • морква ,
  • вершкове масло ,
  • зелень.

Горох замочуємо на ніч у теплій воді. Вранці зливаємо воду і промиваємо горох , відправляємо в каструлю з теплою водою. Коли горох стане м’яким , додаємо копченості та картоплю, порізану кубиками , і варимо 15 хвилин. У цей час моркву натираємо на тертці і жаремо на вершковому маслі , і додаємо дрібно порізану цибулю . Відправляємо моркву і цибулю в каструлю і варимо ще хвилин 5 . перед закінченням варіння , приблизно за дві хвилини додаємо зелень.
До такого супу можна зробити сухарики , підсушені в духовці, і политі часниковою водою з перцем.
Гороховий суп – це смак і користь , не дарма його називають лікувальним супом.

Гороховий суп   це смачно!

Смачного!

Гороховий суп – це смачно! обновлено: Січень 22, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика