Грибний крем-суп з шампіньйонів і сухих білих грибів

» » » Грибний крем-суп з шампіньйонів і сухих білих грибів
Грибний крем-суп з шампіньйонів і сухих білих грибів

А у мене придбання – нова мультиварка, я мамі обіцяла свою стареньку віддати, щоб вона подивилася вийде у неї з нею подружитися чи ні. У мене старенька Панасонік, їй років 8 вже, жодних нарікань, крім пари подряпинок в каструльці. Тому дивилася я різні фірми, дивилася і в підсумку побачила, що у Панасоника є нова модель і зрозуміла, що хочу тільки її. Зовні дуже приємна і покриття на каструльці міцніше виглядає.
Програм звичайно більше, але потрібно розбиратися що до чого, буду гратися) Вчора ось суп в ній варила, дуже сподобалося. В моїй старій моделі не було режиму смаження і доводилося спочатку все обсмажувати в сковороді, а потім вже користуватися мультиваркою. Тут же жарка є і працює дуже непогано, сама смажить, а не тушкує продукти, як це буває. Суп, звичайно, дуже ароматний, як будь-яке блюдо, до складу якого входять сухі білі гриби. Але, крім грибів в супі ще є вершки і сир, які додають йому густоти і насиченості.

  • 25 г сухих білих грибів
  • 1 цибулина
  • 1 стебло селери
  • 800 г печериць
  • 50 г вершкового масла
  • щіпка сушених пластівців чилі
  • 60 г борошна
  • 80 мл вершків 30%
  • 60 г тертого сиру, типу Чеддер
  • оливкова олія

Ось яка вона, режимів звичайно набагато більше, ніж у минулій

Грибний крем суп з шампіньйонів і сухих білих грибів


У невеликій мисці залити сухі білі гриби окропом, накрити кришкою і залишити на 15-20 хв. Потім нарізати скибочками, настій зберегти
Цибулину очистити, крупно порубати разом з селерою. Печериці протерти вологою тканиною, більш великі нарізати на 2-4 частини, дрібні залишити цілими. В мультиварці включити режим жарка, влити пару ст.л. оливкової олії, викласти вершкове масло, насипати чилі
Грибний крем суп з шампіньйонів і сухих білих грибів
Коли масло розтане, всипати цибулю і селеру, обсмажити 5 хв.
Грибний крем суп з шампіньйонів і сухих білих грибів
Потім додати шампіньои і білі гриби, всипати муку
Грибний крем суп з шампіньйонів і сухих білих грибів
і обсмажувати все разом 15-20 хв.
Грибний крем суп з шампіньйонів і сухих білих грибів
Влити 1,5 л окропу і грибний настій, перевести режим на «суп» і готувати 50 хв.,
Грибний крем суп з шампіньйонів і сухих білих грибів
потім влити вершки і всипати сир, посолити, поперчити. Пюрірувати погружним блендером і дати постояти під кришкою в режимі підігрів ще 5-10 хв.
Грибний крем суп з шампіньйонів і сухих білих грибів
Приємного апетиту!

Грибний крем-суп з шампіньйонів і сухих білих грибів обновлено: Лютий 4, 2017 автором: Оксана
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика