Грибний суп з вермішеллю

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 голосов, средний: 3.67 из 5)
Loading...
Грибной суп с вермишелью 7

Грибний суп з вермішеллю – смачна і ситна перша страва, яка особливо буде актуально взимку, коли важко знайти свіжі овочі і тому вибір продуктів дуже мізерний. Адже всі інгредієнти для цього супу легко знайти на полицях магазинів в будь-який час року, та й приготувати його дуже просто. Але для того, щоб ваша страва була дійсно смачною, вибирайте тільки якісні продукти, а так само уважно дотримуйтесь описаному нижче рецепту.

  • Гриби (будь-які) 300 грам
  • Морква 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука (велика)
  • Вермішель 1 склянка (опціонально)
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне скільки буде потрібно для смаження
  • Вода очищена 2,5 літра (опціонально)

142166130627243fff6
Морквину, як водиться, потрібно очистити від шкірки, робити це краще всього за допомогою спеціального ножа для чищення овочів. Після цього овочі промиваються теплою проточною водою. Тепер нашу яскраво-помаранчеву красуню потрібно нарізати. Звичайно, це можна зробити по-звичайному, наприклад, кубиками або кружечками, можна ще подрібнити за допомогою терки. Але я пропоную прикрасити наш суп фігурними часточками морквини і цим надати йому більш цікавий зовнішній вигляд. Я пропоную нарізати цей інгредієнт у формі квіточок. Зробити це зовсім не складно, достатньо кінчиком ножа акуратно зробити вздовж морквини неглибокі бороздочки, я зазвичай роблю три або чотири штуки. Чим більше бороздочок, тим більше у ваших квіточок буде пелюсток. А в кінці просто наріжте моркву тонкими скибочками, так як робили б, якби просто кришили її кружечками.
14216613063832f7cd8
Знімаємо з цибулини лушпиння, не забуваємо так само відрізати непотрібні кінчики. Очищений компонент нарізаємо невеликими кубиками. Чим менше, тим краще.
14216613067645b40c1


Гриби готуємо залежно від того, які ви обрали. Наприклад, сушені потрібно попередньо вимочити (пізніше цю воду можна залити в суп), а заморожені піддати розморожуванню. У мене свіжі шампіньйони. Тому я складаю їх в друшляк і як слід промиваю проточною водою, зрізаю потемніння. Очищені печериці нарізаю тонкими скибочками або невеликими кубками. Після розігріваю в сковороді столову ложку рослинної олії і обсмажую в ній гриби. Робити це потрібно на середньому вогні протягом 7-9 хвилин. Потім перекладіть обсмажений інгредієнт в окрему тарілку або поверніть в друшляк, як вам буде зручніше.
1421661306615313f06
У тій же сковороді, де раніше ви готували гриби, знову нагрійте близько столової ложки рослинної олії. Після обсмажте в ній цибулю до легкої прозорості.
142166130651646f9bc
Потім у сковорідку до цибулі висипте квіточки з моркви і смажте все постійно помішуючи до тих пір, поки овочі не розм’якшуться і злегка не змінять колір. Поки морква і цибуля готуються, можна переходити до наступного етапу.
14216613065875bd2c7
У каструлю налийте чисту воду і, поставивши все на вогонь, доведіть до кипіння. Після висипте туди ж обсмажені гриби, а потім, як тільки цибуля з морквою стануть м’якше, так само кладемо їх у суп. Перемішуємо, додаємо за смаком сіль і чорний мелений перець. Варимо гриби з овочами на середньому або повільному вогні протягом 12-15 хвилин. І в кінці висипаємо в суп макаронні вироби, наприклад, вермішель і продовжуємо готувати до тих пір, поки все не буде готове. От і все, тепер залишилося тільки правильно подати грибний суп вермішеллю до обіднього столу.
Грибний суп з вермішеллю подається в гарячому вигляді відразу після приготування. Прикрасьте готову страву свіжими травами або зеленою цибулею, а так само додайте за смаком трохи сметани або майонезу, залежно від ваших уподобань. Звичайно ж, не зашкодить запропонувати до даного блюда пару шматочків свіжого чорного хліба.
– Якщо ви хочете, щоб ваш суп вийшов більш наваристим, то приготуйте його не на порожній воді, а на курячому бульйоні.
– Ви можете використовувати будь-які макаронні вироби, будь то вермішель, локшина або що-небудь ще в цьому роді. Час приготування так само буде залежати від того, скільки конкретно потрібно варити обраний вами інгредієнт.
– Спеціально для тих, хто не уявляє суп без картоплі, ви можете додати 2-3 штуки, залежно від вашого бажання, але так само не варто забувати, що потрібно буде дещо збільшити час готування.

1421661307688809752
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.