Зелений борщ

Зелений борщ

Сьогодні у нас на порядку денному – зелений борщ. Так-так, саме той, що зі щавлем. У дитинстві я його просто ненавиділа. Лютою ненавистю. Але тепер – тільки наливай. Ось так помінялися з віком смакові пристрасті.

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 3-4 середніх картоплини
  • 1 середня цибулина
  • 1 морква
  • приблизно 300 г щавлю (середній пучок)
  • 2 літра бульйону (варимо загодя) і м’ясо з кісточок, на яких цей бульйон варився
  • варені яйця і сметана для подачі
  • сіль за смаком

Зелений борщ
Дрібно рубаємо цибулю, моркву тремо на крупній тертці, картоплю нарізаємо кубиками. Дрібно нарізаємо щавель.

У каструлі на середньому вогні розігріваємо 1 ст.л. рослинного масла. Кладемо цибулю і моркву, смажимо, помішуючи, 4-5 хвилин.

Зелений борщ
Додаємо картоплю.
Зелений борщ
Вливаємо бульйон, доводимо до кипіння і варимо до готовності овочів.

Додаємо щавель і м’ясо з кісточок.

Зелений борщ
Як тільки він потемніє – знімаємо борщ з вогню, розливаємо по тарілках, в кожну кладемо по половинці яйця (можна дрібно нарубати) і по парі ложок сметани.
Зелений борщ
Смачного!

Зелений борщ обновлено: Лютий 3, 2017 автором: Оксана
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика