Крем-суп з солодкого перцю

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Крем-суп из сладкого перца

Потрібно відзначити , що це досить легке і просте у приготуванні блюдо поєднує в собі одночасно два кулінарних вишуканості : гарячий жаркий суп- пюре і освіжаючий , прохолодний салат. Так , завдяки такому цікавому і незвичайному поєднанню і народжується найдивовижніший смаковий ансамбль , який запросто прикрасить будь-яку трапезу !

Таким чином , для приготування крем- супу з солодкого перцю нам знадобляться такі продукти:

  • солодкий червоний перець – 3 шт.
  • овочевий бульйон – 600 мл
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • вершкове масло – 20 г
  • крабові палички – 9 шт.
  • вершки – 100 мл
  • сметана – 4 ст. л .
  • зелена цибуля ( або шніт- цибуля) – 1 пучок
  • чорний мелений перець ( за смаком)
  • сіль ( за смаком)

Рецепт приготування:
1 . Для початку ставимо запікатися в духовку ( при температурі 180 градусів) солодкі червоні перці протягом 20 хвилин. Тільки не забудьте попередньо видалити їх ніжки. Даємо трошки їм охолонути , а потім нарізаємо кубиками. Тепер беремося за ріпчасту цибуля – нарізаємо її четвертинками кілець.
2 . Після цього в каструлі (бажано з товстим дном) розтоплюємо вершкове масло , а потім додаємо до нього перець і цибулю. Обсмажуємо їх до золотистого кольору.
3 . Заливаємо до овочів бульйон , накриваємо все кришкою і продовжуємо варити близько 30 хвилин на повільному вогні.
4 . Потім подрібнюємо вміст каструлі блендером , солимо і перчимо за смаком. Після додаємо гарячі вершки і знову перемішуємо.
5 . Тим часом подрібнюємо зелену цибулю і крабові палички , заправляємо їх сметаною , перчимо і солимо ( в даному випадку краще зупинитися на свіжомеленому чорному перці , щоб смак був більш пряним і запашним ) . Залишаємо кілька пір’я зеленої цибулі для прикраси.
6 . Після цього викладаємо з отриманої маси в центрі тарілки для супу невеликий « острівець ». Для цієї мети дуже зручно використовувати спеціальне металеве кільце.
Потім наливаємо навколо крабового « острівця » суп і прикрашаємо все це пір’ям зеленої цибулі.
Ну , ось одна тільки подача здатна здивувати , а що говорити про смак ! Насправді цікавий варіант приготування супу для різноманітності домашнього меню.

15_31_01_13_34
Всім приємного апетиту і відмінного настрою!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.