Кукурудзяна юшка

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Кукурузная похлебка

Дуже смачний і наповнений суп зерна , збагачені вершками або молоком. Приділіть час спекти перець у духовці , який дасть супу дуже приємний смак , а консервовану кукурудзу , використовуйте свіжу.
Інгредієнти:

  • 700 г консервованої кукурудзи
  • 2 червоного перцю
  • 2 великих помідора
  • 4 стебла селери
  • 1 цибулина
  • 2 картоплини
  • 2 літри курячого бульйону
  • 2 зубчики часнику
  • 3 столові ложки олії
  • 1 чайна ложка чебрецю
  • 1 чайна ложка орегано
  • 1 чайна ложка куркуми
  • 100 мл сметани 30%
  • кілька листків базиліка

Приготування:

Розігріти духовку до 240 ° C ( гриль) . Коли піч гаряча , покласти перець і пекти , поки шкіра не стане чорніти . Перевертайте перець до гриля щоб він рівномірно випікся і покласти в поліетиленовий пакет , щільно загорнути . Через 10 хв . витягнути , і видалити шкіру.

Помідори полити окропом і почистити.

Змастити сковороду маслом , порізати цибулю і викласти на гарячу сковороду. Трошки підсмаживши додати подрібнений часник і дрібно нарізану селеру . Готувати , поки овочі не почнуть злегка підгорати .

Перець розрізати на чотири частини , видалити насіння і додати в каструлю. Додати нарізані кубиками помідори. Додати зелень і варити протягом декількох хвилин. Покладіть все в каструлю з киплячим бульйоном. Додати очищену і нарізану кубиками картоплю. Через 15 хв . , Коли картопля стане м’якою , змішати все блендером. Додати кукурудзу і через 5 хв . зняти з вогню.

Перед подачею на стіл додати сметану і нарізаний базилік.

corn-1

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.