Мінестроне з песто

» » » Мінестроне з песто
Мінестроне з песто

І ще одне літнє блюдо з чудовим літнім соусом песто 🙂 Смачний овочевий суп мінестроне. Один рецепт цього італійського супу у мене в блозі вже є, додаю ще один.

Я не особливий любитель овочевих супів – як невикорінний м’ясоїд, я більше люблю супчики з м’ясом. Ну або з куркою, на крайній випадок. Але мінестроне – повільно зварений, зі смачними сезонними овочами – я можу їсти у великих кількостях і з великим задоволенням.

Інгредієнти на 6-8 порцій:

  • 1 середня цибулина
  • 2 моркви
  • 2 стебла селери
  • 2-3 невеликі картоплини
  • 1 середній солодкий перець
  • 1 цукіні (близько 300 г)
  • 2 середніх помідора
  • 1 л овочевого або курячого бульйону
  • 200 г зеленого горошку
  • 50 г супових макаронів
  • 2 ст.л. песто
  • сіль за смаком

 

Мінестроне з песто

Приготування:

Цибулю, моркву і селеру рубаємо не надто крупно. Картоплю, перець, цукіні і помідори нарізаємо кубиками зі стороною близько 7-8 мм.

У каструлі на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. оливкової олії. Кладемо цибулю, моркву і селеру і смажимо, помішуючи, 5-6 хвилин.

Мінестроне з песто

Зменшуємо вогонь практично до мінімуму. Додаємо картоплю, солодкий перець, помідори і цукіні. Готуємо, періодично помішуючи, 10-15 хвилин.

Мінестроне з песто

Вливаємо бульйон, доводимо до кипіння, солимо за смаком. Варимо на мінімальному вогні близько півгодини.

За 5 хвилин до готовності додаємо горошок (заморожений розморозити попередньо) і супові макарони.

У самому кінці додаємо песто і прогріваємо 1 хвилину.

Мінестроне з песто

Вимикаємо. Подаємо.

Мінестроне з песто

Смачного!

Мінестроне з песто обновлено: Лютий 3, 2017 автором: Ira
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика