Німецький овочевий суп

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Немецкий овощной суп

Рецепт німецького супу з овочів дозволяє приготувати дуже смачне , густе і при цьому легке перше блюдо . Овочі створюють справжній ансамбль смакових відтінків , а копчений бекон додає свою нотку . При бажанні його нескладно перетворити на традиційний німецький айнтопф , щось середнє між першим і другим , якщо додати картоплю і м’ясо , на якому варився бульйон , нарізавши його шматочками. Вийде дуже ситно і чудово смачно!

Щоб приготувати німецький овочевий суп , знадобляться такі інгредієнти:

  • 300 г моркви
  • 1 кольрабі (вага близько 120 г)
  • 1 цибуля- порей
  • 150 г бекону
  • трохи олії для обсмажування
  • 4 зубчики часнику
  • 5 горошин запашного перцю
  • 2 л яловичого бульйону
  • 50 г кореня петрушки
  • 80 г стебла селери
  • 500 г цвітної капусти
  • 200 г зеленої стручкової квасолі
  • 1 ч.л. солі
  • 5 г чебрецю

Німецький овочевий суп готується наступним чином:
1 . Очистіть овочі і наріжте : моркву і корінь петрушки – дрібними кубиками , кольрабі – невеликими кубиками , селеру і цибулю- порей – невеликими шматочками. Цвітну капусту розберіть на окремі суцвіття .
2 . Дрібно наріжте копчений бекон і обсмажте його в підігрітому маслі. Зручніше робити це відразу в каструлі з товстим дном , в якій буде готуватися суп.
3 . До бекону додайте цибулю – порей , моркву, корінь петрушки і обсмажте їх.
4 . Потім додайте кольрабі , селеру , стручкову квасолю , зелений горох і цвітну капусту і припустіть всі овочі .
5 . Посоліть , поперчіть , додайте чебрець і часник цілими зубчиками. Якщо часник молодий , то його краще не очищати.
6 . Залийте овочі бульйоном , доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні 20 хвилин.
Перед подачею на стіл посипте суп свіжою зеленню.

412_04_09_2012_4
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.