Овочевий суп з кабачка

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Овощной суп из кабачка

Овочевий суп з кабачка виходить дуже приємним , хоча кабачки самі по собі не мають яскраво вираженого смаку . Особливо смачний цей суп зі сметаною , змішаною з гірчицею , і чорним хлібом.

Щоб приготувати овочевий суп з кабачка , необхідні наступні інгредієнти (на 1 л води або бульйону) :

  • 2 великі картоплі
  • 250 г кабачка або цукіні
  • 2 середніх помідора
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 середня морква
  • 5 горошин чорного перцю
  • 2 лаврових листа
  • зелень кропу
  • 3 зубчики часнику
  • сіль

Овочевий суп з кабачка готується наступним чином:
1 . У киплячу воду або бульйон кинути картоплю, нарізану дрібними кубиками , довести до кипіння і варити хвилин 12-15.
2 . Нарізати моркву тонкими кружечками , цибулю – півкільцями , а очищений кабачок без серцевини – невеликими кубиками.
3 . Протягом 3 хвилин обсмажувати моркву на рослинному маслі , потім додати до неї цибулю і кабачки і смажити ще 7 хв .
4 . Помідори ошпарити окропом , очистити від шкірки , нарізати невеликими кубиками і викласти в овочеву зажарку . Потушити овочі все разом ще 5 хв . , А потім викласти в суп.
5 . Довести суп до кипіння , поварити ще 5 хв. , Посолити за смаком , кинути чорний перець і лавровий лист.
6 . Часник пропустити через чеснокодавку , зелень подрібнити , додати їх у суп , довести його до кипіння і відразу ж вимкнути .
7 . Дати супу настоятися під закритою кришкою приблизно 10 хв .
8 . Подавати на стіл зі сметаною , змішаною з гірчицею.

41_23_04_2012_1706
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!