Овочевий суп пюре

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Овощной суп пюре 5

Овочевий суп пюре готують з варених овочів. Продукти варять до готовності, після чого протирають через металеве сито до отримання однорідної маси. Розміри частинок при цьому повинні бути не більше одного міліметра. Приготоване пюре з’єднують з бульйоном. Готовий суп повинен мати однорідну консистенцію, а подрібнені продукти не повинні осідати.

Інгредієнти:

  • вода 750 гр.
  • картопля 200 гр.
  • селера 4 стебла
  • кабачок 400 гр.
  • цвітна капуста 400 гр

shag-1_92
Картоплю очищаємо від шкірки, ріжемо на великі шматки і ставимо варитися в каструлі на вогонь.
shag-2_93
Цвітну капусту слід помити і розібрати на суцвіття. Складаємо цвітну капусту в каструлю. У цю ж каструлю кладемо нарізану селеру. Кабачок очищаємо від шкірки, нарізаємо кільцями або великими шматочками і також поміщаємо в каструлю. Всі овочі заливаємо гарячою водою, накриваємо каструлю кришкою і ставимо варитися на середній вогонь на 20-25 хвилин.
shag-3_96


Поки овочі та картопля варяться. Чистимо цибулю і моркву. Нарізаємо дрібно і обсмажуємо їх на сковороді в рослинному маслі.
shag-4_6
Як тільки овочі зварилися, зливаємо овочевий бульйон, а самі овочі протираємо через сито або подрібнюємо в блендері до однорідної маси.
1. З’єднуємо пюре з овочевим бульйоном, солимо, перчимо до смаку. Для того щоб протерті овочі не осідали, в бульйон вводять муку, яку пасерують на вершковому маслі, потім в борошно невеликими порціями вливають гарячий круп’яний відвар або бульйон. При цьому все необхідно постійно помішувати, щоб не було утворення грудочок. Суп пюре доводять до кипіння. Овочевий суп пюре розливають по тарілках, посипають дрібно нарізаною зеленню і подають до столу.
shag-5_4
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!