Приготування українського борщу

» » » Приготування українського борщу
Приготування українського борщу

Борщ – улюблене і популярне блюдо , яке люблять готувати не тільки в українській родині. Слава борщу давно поширилося далеко за межі України , і його готують зараз майже скрізь , навіть у Європі та Америці. Головний секрет полягає в тому , щоб не просто готувати таке блюдо , а звести його створення до цілого ритуалу . Тоді борщ вийде такий , що просто пальчики оближеш.


Звідки стався борщ
Між іншим , нещодавно виповнилося цьому блюду триста років , щоб ви знали. Ходять чутки , що його придумали запорожці , коли робили м’ясний , наваристий або ж пісний суп. І в кожному регіоні України , до речі сказати , готують його по- різному.

Назва блюда сталося від рослини, яка називається борщівник . Раніше класичний борщ називали « вариво з зіллям ». Саме таке блюдо і подавалося років п’ятсот тому на столи наших предків.
Інгредієнти:

  • Буряк,
  • Масло,
  • Морква,
  • Оцет,
  • Помідори,
  • Цибуля,
  • Цукор.

Приготування

Для того , щоб приготувати смачний борщ , господині потрібно приготувати три різні заправки:

– Для першої треба взяти нарізані помідори і пропустити на топленому маслі , після чого протерти їх через сито;
– Друга заправка : потрібно буряк, нарізаний соломкою , тушкувати з винним оцтом і столовою ложкою цукру. Тушкується все хвилин сорок , так що потрібно потерпіти ;
– Ну а для третьої заправки слід взяти моркву, ріпчасту цибулю і селеру , щоб все це змішати з бульйонним жиром.

Якщо слідувати таким інструкціям , то у вас вийде такий наваристий і смачний борщ , якого ви ще не пробували. Недарма в давнину говорили , що якщо дівчина не вміє готувати таке блюдо , то жоден порядний чоловік її не візьме заміж.

Приготування українського борщу

Смачного!

Приготування українського борщу обновлено: Січень 21, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика