Пісний суп з квасолею і горіхами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Постный суп с фасолью и орехами

Хто сказав , що пісні супи потрібні тільки на час посту ? Приготуйте за нашим рецептом легкий , але ситний і дуже смачний пісний суп з квасолею і горіхами , і ви напевно будете готувати його цілий рік , незалежно від того , є зараз піст чи ні.

Щоб приготувати пісний суп з квасолею і горіхами , знадобляться такі інгредієнти:

  • квасоля – 1 стакан
  • картопля середнього розміру – 3-4 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 головка
  • морква – 1 шт.
  • волоські горіхи – 4 шт.
  • рослинна олія – 3 ст. ложки
  • перець чорний мелений – за смаком
  • сіль – за смаком
  • лавровий лист
  • кріп.

Пісний суп з квасолею і горіхами готується наступним чином:
1 . Замочіть квасолю або в гарячій воді на півгодини , або в холодній на 3-4 години, потім воду злийте.
2 . Налийте в каструлю 2 л холодної води , киньте квасолю , доведіть до кипіння і варіть під закритою кришкою 1,5-2 години до готовності квасолі.
3 . Наріжте картоплю кубиками , додайте в суп , доведіть до кипіння і додайте сіль і лавровий лист і продовжуйте варити на повільному вогні.
4 . Цибулю наріжте дрібними кубиками , моркву натріть на великій тертці.
5 . Обсмажте цибулю на олії до прозорості , додайте моркву і на повільному вогні обсмажте до готовності.
6 . Коли картопля звариться , додайте в суп піджарку з цибулі та моркви і поваріть ще 5 хв.
7 . Дрібно подрібніть горіхи і додайте їх у суп , поперчіть , посипте дрібно нарізаним кропом , доведіть до кипіння і вимкніть вогонь.
8 . Видаліть із супу лавровий лист і дайте супу настоятися не менше півгодини.

41_05_03_2012_1032
На здоров’я і приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.