Рецепти супи пюре

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Рецепты супы пюре 6

Назва страви походить від французького слова, і означає продукти, перетерті в кашку. У кожній кухні свої рецепти. Супи пюре готують на м’ясному бульйоні або овочевому відварі. Суп пюре відмінно засвоюється. Гороховий суп пюре варити можна з цілого або подрібненого гороху. Подавати гороховий суп пюре рекомендують з сухариками або грінками. Особливо буде смачний суп, якщо бульйон зварити з копчених свинячих ребер або свинячої рульки.

Інгредієнти:

  • горох 1 ст.
  • картопля 2 шт.
  • морква 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Копченості 400 гр.

Приготування:
shag-1_10
Якщо горох не подрібнений, то його необхідно замочити в холодній воді і краще всього на ніч. Подрібнений горох можна варити без замочування, він добре розварюється.
shag-2_14
Картоплю почистити і нарізати дрібними кубиками. Картоплю можна варити разом з горохом, тоді вона теж розваритися і не доведеться протирати додатково через сито або блендер.
shag-3_7


Овочі: цибулю і моркву нарізати дрібно і обсмажуємо на сковороді з додаванням рослинної олії. Обсмажені овочі для того щоб суп вийшов саме суп пюре треба пропустити в міксері або блендері. Кашку з овочів додаємо в зварений горох (горох повинен повністю розваритися).
shag-4_12
На сковороді обсмажуємо бекон, нарізаний невеликими шматочками. Додаємо у вже готовий суп.
shag-5_11
Білий хліб нарізаємо невеликими квадратиками і підсушуємо в духовці.
Якщо горох розварився не повністю, то подрібнюємо його за допомогою блендера. Готовий суп потрібно посолити, додати за смаком перець, часник і дати трохи настоятися. Подавати до столу з грінками і дрібно нарізаною зеленню.
Різні заправки можуть доповнити рецепти. Супи пюре в грузинській кухні доповнюють прянощами та зеленню. Це традиційні страви багатьох народів.
shag-6_12
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!