Сирний суп з грибами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Цей суп дуже смачний і в той же час дуже простий і швидкий. Він хороший тим, що ви можете готувати його з будь-якими грибами по своєму смаку – хоч з лісовими, хоч з печерицями, вешенками та / або лисичками. У мене в даному випадку – суміш печериць та білих грибів, зібраних ще восени і заморожених про запас.
Сухариками на гарнір раджу не нехтувати – без них теж можна, але з ними набагато смачніше.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 200 г заморожених білих грибів
  • 250 г печериць
  • 500 мл курячого бульйону
  • 100 мл жирних вершків (30-35%)
  • 350 г плавленого вершкового сиру
  • сіль за смаком
  • сухарики з білого хліба як гарнір

Приготування:

Гриби нарізати не невеликі шматочки. У сковороді або каструлі на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо гриби і смажимо до готовності, помішуючи, близько 7-8 хвилин.

syrnyi-sup-s-gribami-1

Окремо доводимо до кипіння бульйон з вершками. Додаємо сир і розмішуємо до однорідного стану. Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин.

syrnyi-sup-s-gribami-2

Додаємо в суп гриби, прогріваємо протягом пари хвилин. Вимикаємо.

Подаємо з грінками з білого хліба.

syrnyi-sup-s-gribami

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!