Солянка м’ясна

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Солянка мясная 1

Інгредієнти

  • 700 г яловичини
  • 6-10 видів різних м’ясних делікатесів загальною вагою близько 1кг
  • 150 г моркви
  • 150 г цибулі
  • 200 г солоних або маринованих огірків
  • 5 ст.л. томатної пасти
  • 3 ст.л. каперсів
  • чорний перець
  • 3-4 лаврових листа
  • рослинне масло
  • лимон
  • зелень
  • маслини за смаком

258_010042a2e_4163_b

Приготування

Після застіль іноді залишається багато нарізок – ковбас, м’ясних копченостей і т.д.
Щоб вони не пропадали, приготуйте солянку.
Або можна купити по 100 грам різних делікатесів.
Ситний, з легкою кислинкою суп.
Не забудьте при подачі покласти в кожну тарілку часточку лимона.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.

258_0242a2e_4230_b
Яловичину залити водою, варити 1.5 години (на середньому вогні, під кришкою, накип знімати).
258_0342a2e_4448_b
Потім м’ясо вийняти, остудити, нарізати невеликими шматочками.
258_0442a2e_4454_b
Цибулю дрібно покришити.
258_0576r2s_4459_b
Моркву натерти на середній тертці.
258_0676r2s_4469_b
Огірки нарізати кубиками або соломкою.
258_0776r2s_4481_b
М’ясні делікатеси (я використовувала сервелат, окіст, балик, карбонад, шийку, пастрамі, мисливські ковбаски) нарізати соломкою або кубиками.
258_0876r2s_4499_b
Делікатеси злегка обсмажити на олії.
258_0928ugt_4507_b
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
258_01028ugt_4520_b
Додати моркву, трохи обсмажити.
258_01128ugt_4534_b
Додати огірки, смажити 2-3 хвилини.
258_01240dny_4541_b
Додати томатну пасту, гасити 5-7 хвилин, на невеликому вогні.
Якщо томатна паста надто густа, можна додати трохи води.
258_01328ugt_4553_b
У киплячий бульйон додати делікатеси.
258_01428ugt_4565_b
Слідом додати яловичину. Варити 5-7 хвилин.
258_01528ugt_4580_b
Потім додати каперси.
258_016861nj_4598_b
Слідом додати обсмажені цибулю, моркву, огірки.
258_017861nj_4609_b
Слідом додати 0.5 склянки огіркового розсолу або розсіл з-під маслин. Варити ще 5-7 хвилин.
258_018861nj_4619_b
Після цього додати лавровий лист, перець, зелень.
Якщо необхідно, посолити. Дати настоятися під кришкою 15-20 хвилин, прибрати лавровий лист.
Розлити по тарілках, в кожну тарілку покласти кружок лимона і цілі або нарізані маслини.
258_0162p9x_4643_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.