Суп зі свинини з яєчною локшиною

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Суп из свинины с яичной лапшой
  • 500 г м’якоті свинини
  • 400 г шпинату
  • 200 г яєчної локшини
  • сіль, мелений чорний перець
  • рослинне масло
  • 250 г заморожених білих грибів


М’ясо нарізати тонкими смужками. Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Розморожені гриби і шпинат дрібно порізати.
Свинину обсмажити в розігрітому росл. маслі, 5 хв. додати цибулю і гриби і готувати разом 2 хв. Влити 1,5 л води, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити під кришкою 20 хв.
Додати шпинат і готувати на повільному вогні 5 хв., Посолити, поперчити
Локшину відварити, розкласти по тарілках, залити супом і подати до столу.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.