Суп з кабачків

» » » Суп з кабачків
Суп з кабачків

Влітку завжди хочеться більш легких страв, пельмені і наваристий борщ у спеку не дуже охоче йдуть, а ось ніжний суп, та ще й корисний – влітку в самий раз. Не пам’ятаю, де знайшла рецепт, але записаний він був у мене на листочку, а знайшла його випадково, коли перебирала всі свої кулінарні журнали вирізки в пошуках ідей.

Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 35 хв.
Калорійність: Низькокалорійний Калорій в одній порції: 120 ккал / 100 г

Щоб приготувати суп з кабачків, вам знадобиться:

  • кабачки – 400 г
  • рис – 2 ст. л.
  • вершкове масло – 50 г
  • борошно – 1 ст.л.
  • цибулина – 1 шт.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • зелень кропу і петрушки – за смаком
  • майонез або сметана – за смаком (для подачі)
  • сіль і перець – за смаком

Як приготувати суп з кабачків.

Кабачки і цибулю вимити, очистити і нарізати кубиками.

Кабачки опустити в киплячу воду і варити на слабкому вогні 10 хвилин.

У глибокій сковороді розігріти вершкове масло, підсмажити на ньому цибулю до золотистого кольору, додати борошно, смажити все це до кремового кольору. Потім туди ж додати 1 склянку кабачкового бульйону, сіль, перець і лавровий лист.

Тушкувати все це 2 хвилини. Потім викласти все в киплячий бульйон.

У суп додати рис і варити 15 хвилин. Потім зняти суп з вогню, додати попередньо нарізану зелень. При подачі на стіл додати в тарілки майонез або сметану. Можна в кожну тарілку додати грінки.

Суп з кабачків

Смачного!

Суп з кабачків обновлено: Лютий 6, 2017 автором: Ira
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 голосов, средний: 4.50 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика