Суп з машом і беконом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Суп с машем и беконом 1

Смачний корисний суп.
Замість маш можна використовувати сочевицю, але смак буде зовсім іншим.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітрову каструлю.
Інгредієнти

  • 500 г курячого філе (або філе індички)
  • 150 г маша
  • 200 г бекону
  • 300 г помідорів (я використовувала черрі)
  • 150 г цибулі
  • 150 г моркви
  • 2-3 зубчики часнику
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

944_010027fwn_7057_p
Приготування
Куряче філе нарізати невеликими шматочками.
944_0227fwn_7059_p
Цибулю дрібно нарізати.
944_0327fwn_7077_p


Моркву натерти на середній терці.
944_0427fwn_7079_p
Помідори нарізати невеликими шматочками.
944_0527fwn_7082_p
Маш промити в холодній воді.
944_0636gv8_7072_p
Куряче філе залити водою, довести до кипіння.
944_0736gv8_7065_p
Додати маш, посолити, поперчити.
Варити протягом 30 хвилин.
944_0836gv8_7088_p
На рослинній олії обсмажити цибулю.
944_0936gv8_7092_p
Додати моркву, обсмажити.
944_01036gv8_7095_p
Додати помідори, злегка обсмажити.
944_01136gv8_7101_p
Додати цибулю, моркву і помідори до філе і маш, варити 5-7 хвилин.
944_01259q36_7120_p
Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Якщо необхідно, досолити.
944_01359q36_7128_p
На суху сковороду викласти бекон, обсмажити.
944_01459q36_7104_p
Перевернути, обсмажити з іншого боку.
944_01559q36_7111_p
Викласти на паперовий рушник або серветки, промокнути, щоб прибрати надлишки жиру.
944_01659q36_7114_p
Нарізати бекон.
944_01759q36_7137_p
В тарілки налити суп, додати бекон.
Можна посипати зеленню.
944_0129ki0_7151_6hi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.