Суп з савойської капустою і рисом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Суп с савойской капустой и рисом 1

Легкий, ароматний суп.
Замість савойської капусти можна використовувати пекінську, замість кольорової – брокколі.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітрову каструлю.
Інгредієнти

  • 500 г курячого філе
  • 250 г савойської капусти
  • 200 г помідорів
  • 150 г цвітної капусти
  • 100 г рису
  • 150 г моркви
  • цибуля порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
  • сіль
  • перець

963_010054qr3_1906_p

Приготування

Куряче філе нарізати невеликими шматочками.
963_0254qr3_1994_p

Капусту дрібно нарізати.

963_0354qr3_1999_p

Помідори дрібно нарізати.

963_0454qr3_2001_p

Порей нарізати кільцями (ріпчасту дрібно нарізати).

963_0554qr3_2006_p

Моркву натерти на середній тертці.

963_0645dcz_2010_p

У каструлю налити воду, покласти філе.
Довести до кипіння, варити протягом 10 хвилин.

963_0745dcz_2014_p

Додати рис, варити близько 10 хвилин.

963_0845dcz_2073_p

Додати цвітну капусту, варити 3-4 хвилини.

963_0945dcz_2081_p

Додати помідори.

963_01045dcz_2086_p

Савойскую капусту.

963_01145dcz_2092_p

Моркву.

963_01245dcz_2097_p

Цибулю.

963_01345dcz_2100_p

Посолити, поперчити.
Варити близько 5-7 хвилин.

963_01427nze_2105_p

963_01527nze_2125_p

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.