Суп з фрикадельками і вермішеллю

» » » Суп з фрикадельками і вермішеллю
Суп з фрикадельками і вермішеллю

Варіантів рецептів супу з фрикадельками і вермішеллю існує величезна безліч. Новий спосіб приготування формується відразу після того, як в блюдо додається інша спеція або інший сорт вермішелі. Насправді ж, кулінарна основа приготування одна. Освоївши її, можна хоч кожен день придумувати вже свої рецепти цього супу.
Готувати суп з фрикадельками і вермішеллю можна дуже швидко. Для цього слід просто заздалегідь наробити фрикадельок і заморозити їх. Тоді, процес приготування відмінного гарячого не займе більше півгодини.

Цікаво! Фрикадельками ми називаємо невеликі кульки з фаршу. Вони можуть робитися з м’ясного або рибного фаршу, але обов’язкова умова обробки – це відварювання у воді або бульйоні. Фрикадельки для супу повинні бути однаковими за розміром. Хтось додає до фаршу рис, цибулю або морквину, але в чистому вигляді вони також будуть смачні та цікаві.

Кращі рецепти супу з фрикадельками

З вермішеллю

Це перше блюдо подобається навіть дітям, також воно підходить і для дієтичного харчування. Найбільш поширений картопляний суп, але можна сміливо додавати до фрикадельок і овочів макарони. Тоді вийде суп з фрикадельками (рецепт з фото) з вермішеллю.
Суп з фрикадельками і вермішеллю
Необхідні інгредієнти:

  • 400 грамів фаршу (може бути будь-який, курка, також суміш фаршів або рибний фарщ);
  • 500 грамів картоплі;
  • 200 грамів моркви (можна готувати без моркви, але вона дає страві приємний помаранчевий відтінок);
  • 200 грамів цибулі;
  • Три столові ложки панірувальних сухарів;
  • 50 грамів дрібної вермішелі;

Додати до фаршу панірувальні сухарі, посолити і поперчити м’ясо. Все добре перемішати і сформувати невеликі фрикадельки, однакові за розміром. Щоб м’ясо не липло до рук, їх можна періодично змочувати водою. Цибулю дрібно нашаткувати, а морквину натерти на крупній тертці.

Картоплю для супу треба почистити і нарізати маленьким кубиком. Цибулю і моркву додатково обсмажити на олії. Якщо хочеться, щоб страва була дієтичною, то можна цього не робити. У киплячу воду кинути картоплю і довести до кипіння. Потім додати цибулю і моркву, варити п’ять хвилин. Після цього в суп опустити фрикадельки. Варити десять хвилин, по необхідності посолити і поперчити, додати лавровий лист і вермішель. Варити суп ще п’ять хвилин. Можна посипати суп дрібною або свіжою зеленню і дати трохи часу, щоб він настоявся.

З картоплею

Класичний і легкий варіант приготування супу з фрикадельками. У нього, за бажанням, також можна додати вермішель.

Необхідні інгредієнти (на два літри води):

  • 400 грамів фаршу з свинини і яловичини;
  • П’ять картоплин;
  • Одна морквина і цибулина;
  • Пучок петрушки і кропу;
  • Рослинна олія (якщо планується жарка цибулі та моркви);
  • Сіль і перець;

Фарш покласти окремо, додати сіль і перець, перемішати. Зробити з фаршу фрикадельки, які, як ми тепер знаємо, являють собою невеликі кульки. Далі помити і почистити картоплю, нарізати її середнім кубиком. Налити воду в каструлю і довести її до кипіння, посолити. Покласти картоплю, знову почекати, поки вода закипить. Тепер додати дрібно нашатковану цибулю і моркву, порізану дрібним кубиком. Попередньо цибулю і моркву можна посмажити на рослинному маслі і так додавати в суп, але тоді блюдо вийде більш калорійним.
Суп з фрикадельками і вермішеллю
Після овочів додати в суп фрикадельки і знову довести його до кипіння, після чого варити близько 20 хвилин. Вимкнути вогонь, посипати перше блюдо дрібно рубаною зеленню і накрити кришкою, щоб воно трохи настоялося.
Поради з приготування супу з фрикадельками:

Зіпсувати це блюдо вкрай складно, воно завжди виходить смачним і насиченим. При першому приготуванні треба просто слідувати рецепту.
Після варіння дати цій першій страві обов’язково постояти під кришкою хоча б 10 хвилин. Тоді смак супу буде гармонійним.
Фрикадельки треба робити в діаметрі не більше трьох сантиметрів, тоді вони будуть варитися швидше.
Можна додати в м’ясний фарш трохи панірувальних сухарів або білого хліба.
Можна попередньо обсмажити фрикадельки перед тим, як додавати їх в суп. Бульйон вийде більш ароматним.
Суп з фрикадельками і вермішеллю
Приготувати суп з фрикадельками і вермішеллю можна протягом сорока хвилин. Це вдале перше блюдо, яке завжди виходить смачним і дієтичним. Варіант приготування фрикадельок – курячі кульки в сирно-вершковому соусі.
Смачного!

Суп з фрикадельками і вермішеллю обновлено: Січень 22, 2017 автором: Аня
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика