
Інгредієнти
- 700 г філе індички
- 200 г пшона
- 800 г картоплі
- 200 г цибулі
- 200 г моркви
- сіль
- перець
- рослинне масло
ПриготуванняЛегкий, корисний суп.
Замість індички можна використовувати куряче філе або нежирну свинину.
Замість пшона можна використовувати іншу крупу, але тоді це буде зовсім інший рецепт.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Цибулю дрібно нарізати.
Моркву натерти на середній тертці.

М’ясо нарізати невеликими шматочками.

У каструлі, на рослинному маслі, обсмажити цибулю.

Додати моркву, обсмажити.

Додати м’ясо, злегка обсмажити.

Залити водою, посолити, поперчити, варити близько 20-25 хвилин.

Пшоно промити в гарячій воді (для того, щоб воно не гірчило).


У каструлю з м’ясом додати пшоно.

Слідом додати картоплю.
Якщо необхідно, посолити.
Варити близько 20-25 хвилин.

Leave a Reply