Суп з індичкою і пшоном

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Суп с индейкой и пшеном 1

Інгредієнти

  • 700 г філе індички
  • 200 г пшона
  • 800 г картоплі
  • 200 г цибулі
  • 200 г моркви
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

926_0100830wx_5389_b
ПриготуванняЛегкий, корисний суп.
Замість індички можна використовувати куряче філе або нежирну свинину.
Замість пшона можна використовувати іншу крупу, але тоді це буде зовсім інший рецепт.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.

926_02830wx_5392_b
Цибулю дрібно нарізати.
926_03830wx_5395_b


Моркву натерти на середній тертці.
926_04830wx_5398_b
М’ясо нарізати невеликими шматочками.
926_05726g4_5400_b
У каструлі, на рослинному маслі, обсмажити цибулю.
926_06726g4_5410_b
Додати моркву, обсмажити.
926_07726g4_5414_b
Додати м’ясо, злегка обсмажити.
926_08726g4_5421_b
Залити водою, посолити, поперчити, варити близько 20-25 хвилин.
926_09726g4_5423_b
Пшоно промити в гарячій воді (для того, щоб воно не гірчило).
926_010726g4_5428_bКартоплю очистити, нарізати кубиками або брусочками.
926_01145y8j_5434_b
У каструлю з м’ясом додати пшоно.
926_01245y8j_5440_b
Слідом додати картоплю.
Якщо необхідно, посолити.
Варити близько 20-25 хвилин.
926_01345y8j_5459_bПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.