
Ми весь час кудись біжимо , поспішаємо і часто не встигаємо поїсти . Ні, поїсти ми встигаємо , але найчастіше це не корисна їжа , а шкідлива , в якій багато холестерину та інших компонентів , які негативно позначаються на нашому здоров’ї. І ми забуваємо про рідку їжу, таку як суп! Ніхто не змушує вас готувати щодня складні борщі , солянки та інші види супів … Ми пропонуємо вам рецепт супу на швидку руку , який готується дуже швидко і вся родина буде обідати гарячим і ви витратите мінімум часу стоячи біля плити.
Для швидкого приготування супу на швидку руку вам буде потрібно :
- Цибуля ріпчаста – 1 штука ,
- Рослинна олія ,
- Відварене м’ясо – 250 грам ,
- Морква – 1 штука ,
- Картопля – 5 штук ,
- М’ясний або овочевий бульйон – 0,5 літра ,
- Консервована кукурудза або горошок (все залежить від ваших перевазі ) – 1 банка ,
- Зелень кропу і петрушки.
- Сіль , перець – за смаком.
Приготування
Для початку готуємо піджарку . Для цього в сковороді розігріваємо олію 2 ст. ложки і викладаємо в неї цибулю і моркву , порізані на дрібні кубики. Так чинимо і з картоплею. Для цього її слід очистити і порізати кубиком і додати до цибулі і моркви. Трохи обсмажити. Потім відправити у каструлю , де ми розігріли бульйон з додаванням спеції і солі. Доводимо все до кипіння і зменшуємо вогонь.
Через хвилин 10 слід додати м’ясо , яке слід розділити на волокна і кукурудзу або ж горошок , попередньо злив всю рідину з банки. Варимо на повільному вогні ще хвилин 15 , потім розливаємо по тарілках і посипаємо подрібненою зеленню. Також можна додати сметану і грінки , які також можна приготувати дуже швидко.
Для того щоб приготувати грінки , потрібно порізати хліб довільними шматочками й обсмажити в розпеченому рослинному маслі , з додаванням солі і перцю.
Приємного апетиту!
Leave a Reply