Суп-пюре з кислої капусти

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Нещодавно я заново відкрила для себе квашену капусту як інгредієнт для інших страв. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом супу- пюре , приготованого на основі цього продукту. Суп виявився несподівано смачним. Через пару днів буде ще один цікавий рецепт.

До речі , перед початком готування спробуйте капусту – якщо вона буде занадто кислою , промийте її кип’яченою водою і дайте їй повністю стекти.
Інгредієнти на 4 порції:

  • 1 невелика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 100 г картоплі
  • 25 г вершкового масла
  • 250 г квашеної капусти
  • 1 л курячого бульйону
  • 1 ч.л. кмину
  • 2 ст.л. жирної сметани
  • сіль і перець за смаком

sup-pure-iz-kisloi-kapusty-1
Дрібно рубаємо часник. Цибулю нарізаємо на половинки кілець. Картоплю нарізаємо дрібними кубиками.
sup-pure-iz-kisloi-kapusty-2
У каструлі розтоплюємо вершкове масло. Кладемо овочі і кмин, смажимо, помішуючи, близько 5 хвилин.
sup-pure-iz-kisloi-kapusty-3


Додаємо 150 г капусти і вливаємо бульйон.
sup-pure-iz-kisloi-kapusty-4
Доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин.
Поки вариться суп, обсмажуємо решту 100 г капусти на рослинному маслі до золотистого кольору.
sup-pure-iz-kisloi-kapusty-6
Знімаємо суп з вогню і перемелюємо блендером.
sup-pure-iz-kisloi-kapusty-5
Додаємо сметану, розмішуємо і повертаємо на плиту. Доводимо до кипіння і вимикаємо.
Подаємо з смаженою капустою, сметаною і зеленню за смаком.
sup-pure-iz-kisloi-kapusty
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.