Суп-пюре з раками

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Суп-пюре с раками

Суп-пюре з раками відрізняє багата смакова гамма завдяки поєднанню раків і овочів. Це дуже легкий і смачний суп, який напевно сподобається всім любителям раків.

Щоб приготувати суп- пюре з раками , знадобляться такі інгредієнти (на 4 порції) :

  • 2 яєчних жовтки
  • 2 середніх головки ріпчастої цибулі
  • 0,5 склянки вершків
  • 1 ч.л. протертих помідорів
  • 16-20 раків
  • 1 ст.л. борошна
  • 1 / 2 бульби кореневої селери
  • великий пучок кропу
  • 4 ст.л. рослинного масла
  • сіль – за смаком

Суп -пюре з раками готується так:
1 . Доведіть до кипіння в високій каструлі 3 л води , покладіть стебла кропу і жменю солі.
2 . Почистіть раків щіткою і промийте в холодній воді. Кожного рака візьміть в ліву руку , правою рукою розгорніть шийку , візьміть шийку за середню частину хвоста і злегка проверніть її на половину обороту , потім потягніть за середню частину і витягніть шлункову вену.
3 . Киньте раків в окріп і варіть 10-15 хв. , Потім дайте настоятися в теплому місці ще 7-10 хв. Процідіть відвар через сито і збережіть його.
4 . Відокремте у раків шийки , ніжки і панцир. Ніжки і панцир підсушіть в духовці і дрібно змеліть .
5 . Цибулю і селеру очистіть і наріжте дрібними кубиками. На розігрітій в сотейнику олії обсмажте овочі протягом 5 хв . Потім додайте мелені панцири , томати , борошно і перемішайте.
6 . Влийте в сотейник відвар від раків , доведіть до кипіння і Уварів до 1 /3 об’єму. Процідіть через дрібне сито і протріть його вміст.
7 . У готовий суп додайте вершки , розтерті з жовтками , і доведіть до кипіння ( але не кип’ятіть !) .
8 . Перед подачею покладете в суп ракові шийки .

412_11_05_2012_1118
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.