Суп Харчо

Суп Харчо

Суп Харчо найпопулярніша перша страва, яку традиційно готують в Грузії. Для його приготування використовують, як баранину, так і волове м’ясо чи телятину, рис, соус ткемалі, грецькі горіхи і приправу хмелі сунелі.

Інгредієнти

  • яловичина    0,7 кг
  • рис    1 склянка
  • морква    2 шт.
  • цибуля    2 шт.
  • соус ткемалі
  • помідори (в мене консервовані і аджика)
  • горіхи грецькі    жменька
  • часник    1 шт.
  • сіль
  • борошно    1 ст. ложка
  • перець чорний мелений
  • хмелі-сунелі
  • лавровий лист
  • петрушка
  • перець чорний горошком
  • перець духмяний горошок

Суп Харчо
Приготування:
Суп Харчо
Готуємо бульйон. М’ясо заливаємо водою (5л)
Суп Харчо
Додаємо моркву і 1 цибулину, сіль, 1 лавровий лист, 2 духмяні перці, 4 чорні перці горошком.
Варимо приблизно 1 годину
Суп Харчо
Рис промити і за бажанням залити на 10хв водою
Суп Харчо
Зварене м’ясо дістати з бульйону і порізати на куски.
Закинути м’ясо назад в бульйон, додати рис і варити ще 10 хв.
Суп Харчо
Цибулю порізати кубиком, пасерувати на олії. Додати соус ткемалі, томати і я ще додала аджику, протушити 3хв.
Додати борошно розведене з 3 ст.л. холодної води. Протушити ще 1 хв.
Додати до супу.
Суп Харчо
Приготувати запровку:
Часник розчавити, додати потовчені горіхи, перець чорний мелений
Суп Харчо
сіль і хмелі-сунелі.
Закинути заправку в суп
Додати пучок порізаної петрушки, і проварити ще 3-5хв.
Суп Харчо
Смачного!

Суп Харчо обновлено: Січень 21, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика