Суп «Шурпа»

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Інгредієнти

  • 700 г баранини або яловичини
  • 700 г картоплі
  • 350 г болгарського перцю
  • 300 г помідорів
  • 250 г моркви
  • 250 г цибулі
  • 2-3 зубчики часнику
  • 3 ст.л. томатної пасти
  • сіль
  • перець
  • зелень за смаком


275_010072sgg_0777_b
ПриготуванняАроматний, ситний, смачний суп.
При подачі не забудьте посипати зеленню – петрушкою, кропом, кінзою.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
275_0246vi6_0792_b
Цибулю дрібно покришити.
275_0346vi6_0801_b


М’ясо нарізати невеликими кубиками.
275_0446vi6_0812_b
Помідори нарізати кубиками.
275_0546vi6_0818_b
Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
275_0646vi6_0830_b
Моркву нашаткувати соломкою.
275_0749hxa_0846_b
У каструлі на рослинному маслі обсмажити цибулю.
275_0849hxa_0867_b
Додати м’ясо, добре обсмажити.
275_0949hxa_0900_b
Потім додати помідори.
275_01049hxa_0916_b
Слідом додати болгарський перець
275_01149hxa_0935_b
Слідом додати моркву.
275_012844u8_0946_b
Додати томатну пасту.
275_013844u8_0988_b
Залити окропом так, щоб вода покривала овочі з м’ясом. Гасити 30 хвилин.
275_014844u8_1011_b
Картоплю почистити, нарізати великими кубиками або брусочками.
275_015844u8_1024_b
Додати картоплю до м’яса і овочів.
275_016844u8_1037_b
Залити окропом, посолити, поперчити, варити до готовності картоплі (близько 10-15 хвилин).
275_017844u8_1074_b
В кінці приготування додати видавлений через чеснокодавку часник.
Дати настоятися 20-25 хвилин.
275_0124sau_1089_6gi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.