Томатний суп з тріскою і гарбузом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Випав сніг – і пішов у мене сезон ситних супів. В сьогоднішньому я поєднала гарбуз і білу рибу (завдяки моїм співчутливим читачам я нарешті знайшла пристойну морожену тріску). У поєднанні з томатами вийшло просто чудово.

Для приготування цього супу підходить як рибний, так і курячий бульйон. Для більшої ситності ви можете додати в суп нарізану кубиками картоплю.
Інгредієнти на 6-8 порцій:

  • 1 середня цибулина
  • 1 стебло селери
  • 1 середній солодкий перець
  • 1 ч.л. суміші прованських трав
  • 2 зубчики часнику
  • 50 мл білого сухого вина
  • 200 г гарбуза
  • 800 г томатів у власному соку
  • 1 л рибного або курячого бульйону
  • сіль за смаком
  • 500 г філе тріски або іншої білої риби

tomatny-sup-s-treskoi-i-tykvoi-1
Дрібно рубаємо цибулю, перець і селеру. У каструлі розігріваємо 1 ст.л. рослинного масла, кладемо овочі і смажимо, помішуючи, близько 5 хвилин.
tomatny-sup-s-treskoi-i-tykvoi-2
Додаємо трави і дрібно посічений часник, смажимо, помішуючи, 1 хвилину. Вливаємо вино і випаровуємо майже повністю.
Гарбуз нарізаємо кубиками.
tomatny-sup-s-treskoi-i-tykvoi-3


Кладемо гарбуз в каструлю, додаємо розім’яті томати разом з соком.
tomatny-sup-s-treskoi-i-tykvoi-4
Вливаємо бульйон. Солимо за смаком, доводимо до кипіння і варимо під кришкою до готовності овочів, близько 20 хвилин.
Рибу нарізаємо на шматочки.
tomatny-sup-s-treskoi-i-tykvoi-5
Кладемо в каструлю, знову доводимо до кипіння і варимо ще 7 хвилин.
Подаємо.
tomatny-sup-s-treskoi-i-tykvoi-6
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.