Угорський суп «Гуляш»

» » » Угорський суп «Гуляш»
Угорський суп «Гуляш»

Дуже смачний суп! Гуляшем також прийнято називати м’ясо в підливі. Але це – саме суп. Густий, наваристий, з багатим смаком і ароматом.
Звичайно, цибулю можна обсмажити на рослинному маслі, замість яловичини використовувати будь-яке м’ясо, але це буде інший рецепт і інший смак.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітрову каструлю.
Інгредієнти

  • 700 г філе яловичини
  • 100 г сала (свіжого)
  • 700 г картоплі
  • 300 г помідорів
  • 250 г болгарського перцю
  • 200 г цибулі
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 ст.л. меленої паприки
  • 1 ч.л. кмину
  • сіль
  • перець

Угорський суп «Гуляш»


Приготування
Сало нарізати невеликими шматочками.
Угорський суп «Гуляш»
Цибулю дрібно нарізати.
Угорський суп «Гуляш»
М’ясо нарізати невеликими шматочками.
Угорський суп «Гуляш»
Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Угорський суп «Гуляш»
Помідори нарізати кубиками.
Угорський суп «Гуляш»
Часник дрібно нарізати.
Угорський суп «Гуляш»
Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Угорський суп «Гуляш»
У каструлю (бажано з товстим дном) покласти сало.
Угорський суп «Гуляш»
Витопити з сала весь жир.
Угорський суп «Гуляш»
Шкварки вийняти і викинути.
Угорський суп «Гуляш»
У каструлю додати цибулю.
Угорський суп «Гуляш»
Обсмажити.
Угорський суп «Гуляш»
Додати паприку.
Перемішати.
Угорський суп «Гуляш»
Додати кмин.
Перемішати.
Угорський суп «Гуляш»
Тушкувати 1-2 хвилини.
Угорський суп «Гуляш»
Додати м’ясо.
Угорський суп «Гуляш»
Тушкувати 5-7 хвилин.
Посолити, поперчити.
Угорський суп «Гуляш»
Налити воду так, щоб вона покривала м’ясо.
Угорський суп «Гуляш»
Накрити кришкою.
Тушити протягом 1.5 годин (при необхідності воду підливати).
Угорський суп «Гуляш»
Додати картоплю.
Угорський суп «Гуляш»
Залити 2-2.5 літрами води.
Довести до кипіння.
Угорський суп «Гуляш»
Додати перець.
Варити 5-7 хвилин.
Угорський суп «Гуляш»
Додати помідори.
Угорський суп «Гуляш»
І часник.
Варити до готовності картоплі.
Якщо необхідно, посолити.
Угорський суп «Гуляш»
Угорський суп «Гуляш»
Смачного!

Угорський суп «Гуляш» обновлено: Лютий 2, 2017 автором: Оксана
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика