Уха

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Уха

Для початку потрібно видалити зябра з голови, якщо голова велика, то розрубати. Вимити гарненько від крові. Викласти всю рибу в ємність і залити водою, вимочувати дві години. Таким чином в бульйоні НЕ БУДЕ накипу, бульйон вийде чистим і прозорим.
Тепер потрібно розпалити вогонь.
Встановити казанок з водою. Вода повинна закипіти.
Ось продукти які ми будемо використовувати для приготування юшки.
Картоплю, моркву, одну цибулину, часник почистити. Другу цибулину помити, лушпиння залишити.
Вода в казанку закипіла, вирує у всю, вже хочеться скоріше все почати варити.
Ось тепер ріжемо картоплю кубиком, по домашньому як ми звикли.
Морквину можна кинути цілою або порізати, ми вирішили порізати. Додати трохи яскравих кольорів.
Беремо картоплю, моркву і цілу цибулину відправляємо в киплячий, вируючий казанок, варимо 10 хв. Додаємо сіль за смаком, накриваємо кришкою.
Дістаємо рибу з води, даємо стекти зайвій воді і закладаємо в казанок, накриваємо кришкою і варимо 10 – 15 хвилин.
Поки вариться рибка з овочами, ріжемо сало дрібним кубиком. Сало можна не додавати в юшку, але ми вирішили зробити її трохи наваристою.
Порізати цибулю дрібним кубиком.
Подрібнити часничок ножем, промити пшоно.
Зелень помити обтрусити від води, порубати.
Через десять хвилин рибу виймаємо, також видаляємо цибулину.
Відправляємо в казанок цибулю, сало, пшоно, чорний мелений перець, варимо 10 хвилин.
Через десять хвилин виливаємо чарку горілки.
Тушкуємо фруктове поліно, яке ми раніше підготували, видалити золу що залишилася.
У самому кінці додаємо подрібнену зелень, накриваємо кришкою.
Знімаємо казанок з вогню.
В миску за бажанням кладемо дрібку часнику, наливаємо юшку, кладемо шматок риби.
До готової ухи наливаємо чарку горілки, беремо скибочка чорного хліба і починаємо трапезу на природі.
Юшка виходить дуже смачна, ароматна.

141476371290102517e00ae
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.