Корейка баранчика в зеленій паніровці

» » Корейка баранчика в зеленій паніровці
Корейка баранчика в зеленій паніровці

Віддаю ще один боржок, поки ще не пізно. Бараняча корейка. забирайте 🙂

Корейку баранчика я готую вдома досить регулярно, але до блогу з рецептом, як не дивно, дісталася тільки зараз. Страва готується досить просто, але при цьому виглядає ефектно. І при цьому ви ще можете насолодитися соковитістю, ніжністю і прекрасним смаком м’яса. Тут я наводжу рецепт на 2-3 порції, а ви масштабуйте його під свою кількість м’яса і їдців – домовилися?

Інгредієнти для баранячої корейки на 2-3 порції:

  • 400 г баранячої корейки на реберцях, зачищеної, секції по 4 ребра
  • по невеликому пучку м’яти і кінзи (не подобається кінза – кладіть петрушку, теж буде добре)
  • 40 г мигдалю без шкурки або кешью
  • 1 зубчик часнику
  • сіль і перець за смаком
  • 3 ст.л. панірувальних сухарів
  • 1 ч.л. лимонної цедри

 

Корейка баранчика в зеленій паніровці

Приготування баранячої корейки:

Корейку солимо, перчимо. Кожне реберце обмотуємо фольгою, щоб кісточки не потемніли в духовці.

Корейка баранчика в зеленій паніровці

У сковороді на сильному вогні розігріваємо 1 ст.л. рослинного масла. Кладемо ворейку і обсмажуємо з усіх боків до рум’яної скоринки, буквально по 1 хвилині.

Корейка баранчика в зеленій паніровці

Ставимо на деко і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Для середнього прожарювання достатньо 20 хвилин, якщо хочете просмажити сильніше – 25.

Поки запікається м’ясо, готуємо паніровку. Для цього бланшуємо зелень в киплячій підсоленій воді з додаванням 1 ст.л. рослинного масла протягом 15 секунд. Кладемо на паперові рушники, щоб ввібрати зайву вологу.

Корейка баранчика в зеленій паніровці

Обриваємо листя і кладемо в блендер разом з тертим часником, цедрою, і горіхами. Перемелюємо. Поступово додаємо сухарі, солимо. У вас повинна вийти волога, але при цьому сипуча крихта.

Корейка баранчика в зеленій паніровці

Готовому м’ясу даємо відпочити 5 хвилин, потім паніруємо, злегка притискаючи паніровку до корейки.

Корейка баранчика в зеленій паніровці

Подаємо.

Корейка баранчика в зеленій паніровці

Смачного!

Як доповнення прекрасно підійде соус з цього рецепта, а також класичний м’ятний. Гарнір – печені овочі, пюре з картоплі, з селери і навіть гарбузове.

Корейка баранчика в зеленій паніровці обновлено: Лютий 3, 2017 автором: Олеся
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика