Щавлева окрошка

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Щавельная окрошка

Щавлеву окрошку іноді називають щавельним супом , хоча в принципі це справжнісінька окрошка , тільки основа інша . Щавлева окрошка не тільки дуже смачна, а й корисно , а приготувати її можна за лічені хвилини.

Щавлева окрошка готується з таких інгредієнтів:

  • великий пучок щавлю (з розрахунку на 3 – літрову каструлю)
  • ковбаса (можна замінити сосисками або відварним м’ясом)
  • свіжі огірки
  • редиска
  • зелена цибуля
  • зелень кропу і петрушки
  • круті яйця
  • сіль
  • сметана

Щавельная окрошка готується дуже просто:
1 . Ретельно промийте щавель і дрібно наріжте його .
2 . Доведіть до кипіння воду в каструлі , посоліть і киньте в неї щавель. Помішуючи , доведіть до кипіння і вимкніть вогонь. Основа для щавлевої окрошки готова. Остудіть і поставте в холодильник.
3 . Розкладіть по тарілках всі інгредієнти , дрібно нарізані , залийте холодним відваром щавлю разом із самим щавлем , заправте сметаною і подавайте на стіл.

412_11_05_2012_617
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.