
Смачна рибка під ніжним соусом.
Замість шпинату можна використовувати щавель, але це буде зовсім інший рецепт.
Інгредієнти
- 500-700 г сьомги (або форелі, горбуші)
- 300 мл вершків 15-20%
- 150 г цибулі
- 100 г шпинату
- лайм або лимон
- 3 зубчики часнику
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Рибу (нарізану шматочками товщиною близько 1-1.5 см) викласти у форму для запікання.
Посолити, поперчити.
Скропити соком лимона або лайма.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.
Часник дрібно нарізати.

Цибулю дрібно нарізати.

Шпинат нарізати.

На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю і часник.

Додати вершки, перемішати.
Варити до легкого загусання.

Додати шпинат, перемішати.

Посолити, поперчити, прибрати з вогню.
На тарілки викласти рибу, полити соусом.

Leave a Reply