Запечена сьомга під шпинатним соусом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Запеченная семга под шпинатным соусом 2

Смачна рибка під ніжним соусом.
Замість шпинату можна використовувати щавель, але це буде зовсім інший рецепт.

Інгредієнти

  • 500-700 г сьомги (або форелі, горбуші)
  • 300 мл вершків 15-20%
  • 150 г цибулі
  • 100 г шпинату
  • лайм або лимон
  • 3 зубчики часнику
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

919_010030rba_2001_b
Приготування
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
919_0230rba_2010_b
Рибу (нарізану шматочками товщиною близько 1-1.5 см) викласти у форму для запікання.
Посолити, поперчити.
Скропити соком лимона або лайма.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.
919_0330rba_2016_b

Готуємо соус.
Часник дрібно нарізати.
919_0430rba_2019_b
Цибулю дрібно нарізати.
919_0530rba_2026_b
Шпинат нарізати.
919_0671aff_2030_b
На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю і часник.
919_0771aff_2036_b
Додати вершки, перемішати.
Варити до легкого загусання.
919_0871aff_2039_b
Додати шпинат, перемішати.
919_0971aff_2041_b
Посолити, поперчити, прибрати з вогню.
На тарілки викласти рибу, полити соусом.
919_0171aff_2048_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.