Запечений короп

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Запеченный карп 4

Запечений Короп з хрусткою скоринкою. Блюдо готувати швидко, просто, а на виході виходить дуже смачна рибка.
Інгредієнти

  • 1 Короп.
  • 150 гр. сметани.
  • цибуля.
  • Сіль, перець мелений.

Приготування:
1
Коропа почистити від луски, видалити нутрощі, промити. Посолити і поперчити за смаком. Цибулю порізати кільцями, помазати рибу сметаною викласти кільця цибулі, покласти в холодильник на ніч.
2
Замариновану рибу викласти на пергамент, змащений олією, випікати рибу при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.