Інгредієнти
- 500 г кальмарів (очищених)
- 100 г рису
- 300 г помідорів
- 150 г цибулі
- зелень за смаком
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Рис відварити до готовності так, як вказано на упаковці.
Воду довести до кипіння опустити кальмари і кип’ятити рівно 3 хвилини (якщо кип’ятити довше, кальмари стануть жорсткими і несмачними).
Остудити.
Кальмари нарізати соломкою.
Цибулю дрібно покришити.
Помідори нарізати кубиками.
Зелень дрібно покришити.
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Додати помідори, тушкувати 5 хвилин.
Додати рис, перемішати,
Додати кальмари, посолити, поперчити, перемішати.
Гасити 1 хвилину.
Додати зелень, прибрати з вогню.
Смачного!