Короп, запечений з помідорами і пряними травами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Карп, запеченный с помидорами и пряными травами 4
  • 1 короп (ок. 1 кг)
  • 1 солодка червона цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • по 1 гілочці розмарину і чебрецю
  • пів-пучка петрушки
  • цедра і сік половини лимона
  • 3 помідора
  • 100 мл сухого білого вина
  • сіль, перець, оливкова олія


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Цибулю, часник і зелень дрібно нарубати. Помідори нарізати кубиками. Змішати овочі з зеленню, тертою цедрою і лимонним соком, злегка посолити.
Карпа очистити, випатрати, нафарширувати половиною суміші, викласти у форму для запікання, викласти овочі, що залишилися на рибу,
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
полити вином і оливковою олією і поставити в розігріту до 180 град. духовку на 30-40 хв.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.