Короп, запечений з помідорами і пряними травами

» » Короп, запечений з помідорами і пряними травами
Короп, запечений з помідорами і пряними травами
  • 1 короп (ок. 1 кг)
  • 1 солодка червона цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • по 1 гілочці розмарину і чебрецю
  • пів-пучка петрушки
  • цедра і сік половини лимона
  • 3 помідора
  • 100 мл сухого білого вина
  • сіль, перець, оливкова олія


Короп, запечений з помідорами і пряними травами
Цибулю, часник і зелень дрібно нарубати. Помідори нарізати кубиками. Змішати овочі з зеленню, тертою цедрою і лимонним соком, злегка посолити.
Карпа очистити, випатрати, нафарширувати половиною суміші, викласти у форму для запікання, викласти овочі, що залишилися на рибу,
Короп, запечений з помідорами і пряними травами
полити вином і оливковою олією і поставити в розігріту до 180 град. духовку на 30-40 хв.
Короп, запечений з помідорами і пряними травами
Приємного апетиту!

Короп, запечений з помідорами і пряними травами обновлено: Лютий 1, 2017 автором: Наталия
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика