
- 1 короп (ок. 1 кг)
- 1 солодка червона цибулина
- 2 зубчики часнику
- по 1 гілочці розмарину і чебрецю
- пів-пучка петрушки
- цедра і сік половини лимона
- 3 помідора
- 100 мл сухого білого вина
- сіль, перець, оливкова олія
Цибулю, часник і зелень дрібно нарубати. Помідори нарізати кубиками. Змішати овочі з зеленню, тертою цедрою і лимонним соком, злегка посолити.
Карпа очистити, випатрати, нафарширувати половиною суміші, викласти у форму для запікання, викласти овочі, що залишилися на рибу,
полити вином і оливковою олією і поставити в розігріту до 180 град. духовку на 30-40 хв.
Приємного апетиту!
Leave a Reply