Я продовжую фанатіти від гриля))
Мойва це мій вибір, а ви можете взяти будь-яку дрібну рибу типу ставридки, барабулі або сардини.
- Лимон 1 шт.
- Часник часточки 2 шт.
- Оливкова олія 75 мл
- Сіль ½ ч.л.
- Мойва 200 г
Для маринаду натремо лимонну цедру, вичавимо пів лимона, додамо часник і подрібнимо все в кашку в ступці, потім додамо масло (5-6 ст. л.) І сіль.
Кількість інгредієнтів залежить від кількості риби, тому якщо риби багато, то сміливо вичавлюйте весь лимон і інші складові збільшуйте вдвічі.
Змажемо цим маринадом рибку, у мене досить велика мойва.
А ви можете взяти абсолютно будь-яку рибу.
Подати як гарнір можна що завгодно, цибулю, помідор, кабачок і т.д.
Рибу смажимо хвилини 3, обережно перевернемо один раз за допомогою лопатки. Під час смаження змащуємо маринадом.
Налітайте)))
Приємного апетиту!