Риба, смажена в клярі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Рыба, жаренная в кляре 1

Інгредієнти

  • 500 г філе риби (у мене тилапія)
  • сіль
  • перець
  • спеції за смаком
  • рослинне масло

кляр:

  • 3 яйця
  • 200 мл молока
  • 200 г борошна
  • сіль


245_010060_9996_b

Приготування
245_0260_0001_b

Рибу нарізати невеликими шматочками.

245_0360_0020_b

Посолити, поперчити, додати спеції і залишити на 30 хвилин.

245_0460_0006_b

Готуємо кляр. Яйця збити з сіллю.

245_0560_0016_b

Додати молоко, перемішати.

245_0660_0027_b

Додати борошно, добре перемішати.

245_0760_0035_b

Шматочки риби вмочити в кляр.

245_0960_0053_b

Смажити у великій кількості розігрітого рослинного масла, з двох сторін, до золотистої скоринки (я смажила по 5-7 хвилин з кожного боку).
Раджу смажити невеликими порціями, щоб шматочки не прилипали один до одного.

245_0160_0279_6gi

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.